KONTAKTINFO

  Henrik Karlsen

Eventansvarlig

  info@12timer.dk

  20 68 30 30

Henrik Karlsen

Sådan kommer du i kontakt med os

Vi er klar til at skræddersy en oplevelse, der passer perfekt til jeres behov. For at finde ud af, hvordan I kan deltage og drage fordel af vores tilbud, er I velkommen til at kontakte Henrik Karlsen, vores løbsleder. Han vil gerne besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med at planlægge den perfekte dag for dig og dit team.

Skab unikke oplevelser - sammen med os
Ønsker du at skabe uforglemmelige oplevelser for din virksomhed, forening eller gruppe? Hos os har du muligheden for at blive en del af noget ekstraordinært. Vi inviterer dig til at deltage i 12 Timer i Jylland og Nordic Lake Festival og opleve en dag/weekend fyldt med spænding, samvær og fantastiske øjeblikke.

Hvorfor vælge os?
Vi tilbyder en unik mulighed for at skabe fælles minder og styrke båndene i din organisation. Vores arrangementer kombinerer det bedste inden for MTB-stafetløb med energien fra de forskellige andre løb man møder og den festlige atmosfære på Nordic Lake Festival.

Her kan du og dine kolleger, medlemmer eller medarbejdere:

  • Udfordre jer selv på spektakulære og fede trails.
  • Nyde lækker mad og forfriskninger.
  • Udforske den seneste cykelteknologi og udstyr.
  • Skabe stærke bånd og samarbejde.
  • deltage i de øvrige events over hele dagen.

Kontakt Henrik Karlsen i dag:
Telefon: +45 20683030
E-mail: karlsen@outdoorarena.dk

Giv din organisation en oplevelse, de sent vil glemme. Bliv en del af vores fællesskab og oplev magien ved 12 Timer i Jylland og Nordic Lake Festival. Vi ser frem til at høre fra dig!