Tilskuere og gæster

Tilskuere og gæster ved Nordic Lake Festival

Når du besøger 12 Timer i Jylland som tilskuer eller gæst, åbner du også dørene til Nordic Lake Festival - en begivenhed fyldt med spænding og oplevelser inden for OCR, løb for børn og voksne og GRATIS koncerter.

Udover at opleve farverige ryttere i alle aldre og niveauer, kan du forvente en omfattende udstilling med de mest kendte cykelmærker, udstyrsimportører og cykelbutikker i expo-området. Her kan du udforske det nyeste udstyr, lade dig inspirere og gøre en god handel.

Maden er også en del af oplevelsen, hvor du i vores madboder finder lækre tilbud og forfriskninger, der vil forstærke din cykel- og festivaloplevelse.

Det er ikke bare et løb; det er en oplevelsesrig og cykelentusiastisk fest!

Hvis du kommer langvejs fra, kan du med fordel booke overnatning før og/eller efter løbet for at maksimere din tid på Nordic Lake Festival.

Her samarbejder vi med følgende:

Danhostel Viborg ved Lene Hviid
Vinkelvej 36A, 8800 Viborg
Tlf. +45 8667 1781
viborg@danhostel.dk


Viborg Sø camping ved Hanne Mette og Ole
Vinkelvej 36 B
8800 Viborg
Tlf. +45 86 67 13 11
viborg@dcu.dk

12 timers mountainbike tilskuere

Parkering

Parkeringsanvisninger vil være tilgængelige, når du ankommer, og vi sørger for at guide dig til de bedste parkeringsmuligheder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til 12 Timer i Jylland og Nordic Lake Festival. Uanset om du er en ivrig rytter, entusiastisk tilskuer eller udstiller, er dette din chance for at deltage i en begivenhed, der omfavner MTB-kulturen og den naturskønne skønhed omkring Viborg. Velkommen til et døgn fyldt med cykling, mad, handel og uforglemmelige øjeblikke!

12 timersløb mountainbike Viborg