8 timer i Jylland - ungdomsklassen

Klassen her er for alle ryttere, som endnu ikke er fyldt 17 år på løbsdagen. Et hold skál bestå af tre ryttere og alle tre ryttere skal minimum gennemføre to runder på ruten for at holdet kan modtage placeringspræmie. Den samlede alder på holdets ryttere må ikke overstige 44 år på løbsdagen. Ungdom starter kl. 11.00 og slutter kl. 19.00. Når man tilmelder sig 8 timer ungdom har man mulighed for at tilkøbe All Inklusive til 100 kr.

Spørgsmål til klasser kan rettes til på info@12timer.dk

12 timersløb mtb

12 timer i Jylland - seniorklassen

Her skal alle rytterne være fyldt minimum 18 år på løbsdagen. Der er følgende klasser:

 • Solo mænd
 • Solo kvinder
 • Solo E-bike mix
 • Trio mænd
 • Trio kvinder
 • 4 ryttere mænd
 • 4 ryttere kvinder
 • 4 ryttere 180+
 • 4 personer E-bike mix
 • 6 personer mix

Evtuelle mix-hold deltager i herreklassen. Husk 180+ er en modificeret veteranklasse. Her skal holdets fire ryttere i samlet alder på løbsdagen være 180 år eller mere. Der er ingen nedre aldersgrænse i klassen som i øvrigt er en herre/mix-klasse.

6 personers MIX klasser, er tiltænkt firmaer, som ønsker samvær og hygge.

4 personers E-MTB MIX her skal alle køre på E-MTB som ikke er tunet (max 26 km/t).

Som noget nyt i 2023 åbnede vi op for en E-bike klasse i solo, det vil sige de kører med de øvrige ryttere, men konkurrerer i deres egen klasse.

Mtb løb Viborg

Soloryttere

Som solorytter har du visse fordele ved 12 timer i Jylland. Ved cykelvask og i madteltet kan du altid træde ind foran løbets øvrige deltagere, sagt med andre ord, så har du lov til at springe en eventuel kø over. Vi mener faktisk du er RØV sej og fortjener det.

Til soloryttere vil der i forbindelse med målområdet være opstillet et telt, hvor der vil være frugt, energigels, energibar og energidrik. Dette er placeret kort efter udkørsel på ny runde. Her kan eventuelle SOLO-hjælpere også foretage udleveringer af proviant til den enkle kører og service i begrænset omfang.

I forbindelse med skifteområdet vil der blive opstillet en skærm med liveresultater for solorytterne. Dette er således, at du som solorytter kan holde øje med dine konkurrenter på sporet.

E-MTB er en ny klasse - i 2023 var der var ikke tre deltagere, så det udløste ingen præmieoverrækkelse, men har du mod og strøm, så kom med - vi vil elske at få tre solo E-bikere på podiet.

12 timers mountainbike Ødalen

E-MTB

Elsker du E-MTB-? Så er vores E-MTB-klasse lige noget for dig! Siden 2019 har vi haft stor succes med at inkludere E-bikes i vores løb, og vi er stadig lige så begejstrede som dengang!

Deltag i løbet på E-MTB-cykler, og oplev den unikke følelse af at blive en del af vores pulserende fællesskab. Vi er overbeviste om, at E-MTB-cykler er en fantastisk måde at få flere mennesker ud på sporene og opleve cykelsporten på.

Din E-MTB, Dit Eventyr:

 • Deltag på lige fod med resten af feltet, men vær en del af vores dedikerede E-MTB-klasse.
 • Alle E-MTB-deltagere vil konkurrere i en enkelt klasse kaldet "Fire Personers E-MTB MIX," hvor både damer og herrer deltager side om side.
 • For at sikre fair konkurrence skal din E-MTB være standard og ikke tunet til at køre over 26 km/t.
 • Vi sætter pris på fair play, så hvis der er nogen tvivl om din E-MTB's standardstatus, forbeholder vi os retten til at foretage en kontrol.
 • Hvis du har brug for at oplade din E-MTB undervejs, er det intet problem. Bare husk at angive dit behov for strøm til din teltplads, når du tilmelder dig.

Er du klar til at tage din E-MTB på et eventyr, der kombinerer udfordring og sjov? Læs mere under "Teltpladser" eller kontakt Penille på info@12timer.dk for yderligere oplysninger.

Gør dig klar til at føje din egen historie til vores E-MTB-succes!

12 timersløb mtb e-mtb

12 timersløb mtb e-mtb