8 timer i Jylland - ungdomsklassen

Klassen her er for alle ryttere, som endnu ikke er fyldt 17 år på løbsdagen. Et hold skál bestå af tre ryttere og alle tre ryttere skal minimum gennemføre to runder på ruten for at holdet kan modtage placeringspræmie. Den samlede alder på holdets ryttere må ikke overstige 44 år på løbsdagen. Ungdom starter kl. 11.00 og slutter kl. 19.00. Når man tilmelder sig 8 timer ungdom er man automatisk tilmeldt All Inklusive.

Spørgsmål til klasser kan rettes til Penille på penille@12timer.dk

12 timersløb mtb

12 timer i Jylland - seniorklassen

Her skal alle rytterne være fyldt minimum 18 år på løbsdagen. Der er følgende klasser:

  • Solo mænd
  • Solo kvinder
  • Trio mænd
  • Trio kvinder
  • 4 ryttere mænd
  • 4 ryttere kvinder
  • 4 ryttere 180+
  • 4 personer emtb mix
  • 6 personer mix

Evtuelle mix-hold deltager i herreklassen. Husk 180+ er en modificeret veteranklasse. Her skal holdets fire ryttere i samlet alder på løbsdagen være 180 år eller mere. Der er ingen nedre aldersgrænse i klassen som i øvrigt er en herre/mix-klasse.

6 personers MIX klasser, er tiltænkt firmaer, som ønsker samvær og hygge.

4 personers E-MTB MIX her skal alle køre på E-MTB som ikke er tunet (max 26 km/t)

Mtb løb Viborg

Soloryttere

Som solorytter har du visse fordele ved 12 timer i Jylland. Ved cykelvask og i madteltet kan du altid træde ind foran løbets øvrige deltagere, sagt med andre ord, så har du lov til at springe en eventuel kø over. Vi mener faktisk du er RØV sej og fortjener det.

Du får en anden farve armbånd, som viser du selvfølgelig har lov. Til soloryttere vil der i forbindelse med målområdet være opstillet borde til privat forplejning. Disse er placeret kort efter udkørsel på ny runde. Her kan eventuelle SOLO-hjælpere også foretage udleveringer af proviant til den enkle kører og service i begrænset omfang.

I forbindelse med skifteområdet vil der blive opstillet en skærm med liveresultater for solorytterne. Dette er således, at du som solorytter kan holde øje med dine konkurrenter på sporet.

12 timers mountainbike Ødalen

E-MTB

Som noget nyt i 2019 testede vi muligheden for en E-MTB-klasse, og det var en succes.

Deltagerne på E-MTB-cykler vil deltage i løbet på lige vilkår med resten af feltet, men være inddelt i deres helt egen klasse. Der vil kun være én klasse, som er fire personers E-MTB MIX, det vil sige damer og herrer blandet alle fire på E-MTB.

Din E-MTB skal være standard. Det vil sige, den må ikke være tunet til at køre over 26 km/t. Hvis vi finder noget mistænksom ved din E-MTB, ser vi os rettet til, at lave kontrol af cyklen. Skal du lade din E-MTB undervejs, så husk at meddele at du ønsker strøm til din teltplads, når du tilmelder dig.

Læs mere under teltpladser eller ret henvendelse til Penille på penille@outdoorarena.dk

 

12 timersløb mtb e-mtb

12 timersløb mtb e-mtb