Teltpladser - i start og målområdet

Du og dit team har mulighed for at etablere jeres egen "camp" på de anviste teltpladser, som er placeret tæt på både start- og målfeltet. Disse områder vil være tydeligt markeret, og teltpladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Opstillingen af telte skal ske inden for de markerede områder af minebånd på jorden (vigtigt af hensyn til brand og redning).

Reserver teltpladser
Hvis dit team ønsker at  reservere en VIP-teltplads så tæt på start- og målområdet som muligt, kan dette tilkøbes under tilmeldingen. Vær opmærksom på, at fra den 1. august ikke vil være muligt at reservere teltplads online, men kun på mail til info@12timer.dk.

Opstillede teltpladser
Vi tilbyder også opstillede teltpladser til dig og dit team. Alt hvad du behøver at gøre er at kontakte Penille på info@12timer.dk og angive teltets størrelse. Vi sørger sammen med vores teltudlejningsfirma for resten.

Her er et eksempel på priser for to størrelser:

  • 6x3 meter telt med borde og stole til op til 10 personer
  • 6x6 meter telt med borde og stole til op til 25 personer

Bemærk, at teltet skal være booket og betalt senest den 1. august for at sikre tilgængelighed.

Strøm til teltpladsen
Der er ikke strøm ved teltpladserne som standard. Hvis du har brug for strøm, kan det tilkøbes for 500 kr. per standard tilslutning. Husk at vælge dette, når du tilmelder dig (dækker fx 4 E-MTB's) og et almindeligt lavenergi køleskab. Du skal medbringe opklodsning til alle elektriske elementer (bord, 2 reglar/en palle til køleskabet mm) det må IKKE stå direkte i græsset grundet krybestrøm/kortslutninger ved aften-dug eller regn. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Penille på info@12timer.dk.

Dropzone til af- og pålæsning af telte
Vær venlig at følge vores instruktioner, når du ankommer til pladsen med dit telt. Dropzone A følger den røde rute, mens Dropzone B følger den gule rute. Du kan køre ind på eventpladsen frem til lørdag kl. 07.00. Herefter lukkes eventpladsen for trafik. Dropzonen er kun beregnet til aflæsning af dit telt. Derefter bedes du fjerne dit køretøj fra området for at undgå at blokere for andre.

Når du efter løbet skal hente dit telt igen, skal du igen følge dropzonerne. Det er derfor ikke muligt at køre ind på græsset for at hente dit telt.

12 timersløb mtb

Teltpladserne 12 timer Viborg

12 timersløb mountainbike

Dropzone a+b