Teltpladser - i start og målområdet

Du og dit hold har mulighed for at etablere jeres egen "camp" på de anviste teltpladser, som er placeret tæt på både start- og målområdet. Disse områder vil være tydeligt markeret, og teltpladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet efter vores rutegennemgang. Det er dog muligt at reserver en teltplads på forhånd. Opstillingen af telte skal ske inden for de markerede områder af minebånd på jorden (vigtigt af hensyn til brand og redning).

Reserver teltpladser

Ønsker dit hold at sikre sig en teltplads efter eget ønske, inden rutegennemgangen, kan dette tilkøbes som en VIP-teltplads under tilmeldingen. Vær opmærksom på, at fra den 9. august vil det ikke være muligt at reservere en VIP-teltplads.

Kontakt Penille, hvis der skulle være ønsker til placering af VIP-teltpladsen på info@12timer.dk.

Opstillede teltpladser

Vi tilbyder også opstillede telt og VIP-plads til dig og dit team. Dette kan tilkøbes under tilmeldingen. Vi sørger, sammen med vores teltudlejningsfirma, for resten.
Her er et eksempel på to størrelser forskellige teltstørrelser:
    • 6x3 meter telt med borde og stole til op til 10 personer
    • 6x6 meter telt med borde og stole til op til 25 personer
Se priser m.m. her.

Bemærk, at teltet skal være booket og betalt senest den 1. august for at sikre tilgængelighed. Eventuelle spørgsmål eller ønsker kan rettes til Penille på info@12timer.dk.

Strøm til teltpladsen

Der er ikke strøm ved teltpladserne som standard - husk derfor at vælge dette, når du tilmelder dig.
OBS.
  • Du skal medbringe opklodsning til alle elektriske elementer (bord, to reglar/en palle til køleskabet mm) - det må IKKE stå direkte i græsset grundet krybestrøm/kortslutninger ved aften-dug eller regn.
  • Strøm kan tilkøbes indtil den 1. august.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Penille på info@12timer.dk.

Dropzone til af- og pålæsning af telte

Vær venlig at følge vores instruktioner, når du ankommer til pladsen med dit telt. Dropzone A følger den røde rute, mens Dropzone B følger den gule rute. Du kan køre ind via dropzonerne frem til lørdag den 17/8 kl. 07.00. Herefter lukkes eventpladsen for trafik. Dropzonen er kun beregnet til aflæsning af dit telt. Derefter bedes du fjerne dit køretøj fra dropzonen for at undgå at blokere for andre. Når du efter løbet skal hente dit telt igen, skal du igen følge dropzonerne.

Det er ikke muligt at køre ind på græsset både ved af og pålæsning af dit telt.

12 timersløb mtb

Teltpladserne 12 timer Viborg

12 timersløb mountainbike

Dropzone a+b