Addicted2Trails har fokus på MTB tøj der henvender sig til mænd, kvinder og børn der kører MTB.

Til alle os der motiveres af den friske luft, de lækre single trails og komfortabelt casual style kvalitetstøj. Til de lange og mange dage på sporene fortjener du noget udstyr som holder dig tør og tilpas – og som er helt igennem god stil – og det finder du hos Addicted2Trails. Og fordi det er casual style kan det bruges til mange af dine andre outdoor eventyr, når du bygger trails, går tur med hunden, snupper en øl med drengene – eller bare slapper af. Så det er ikke ”bare MTB tøj”.

I shoppen finder du nøje udvalgte mærker som egner sig til det danske klima og som er skabt med øje for stor bevægelsesfrihed, holdbarhed, komfort og god stil.

Og hvis du er lige så vild med naturen som de er, så vil du sikkert også være med til at passe godt på den! Hos Addicted2Trails finder du nemlig udelukkende bæredygtige mærker som på forskellig vis aktivt og positivt bidrager til bæredygtig produktion, materialevalg og -forbrug og dermed passer godt på den natur vi elsker så højt.

Så kig forbi Addicted2Trails i Expo området og bliv klædt på fra top til tå i lækkert MTB tøj – om du er høj eller lav, bred eller smal. Og hvis du slet ikke kan vente, så er du altid velkommen på addicted2trails.dk

 

Addicted2Trails

Addicted2Trails

Addicted2Trails

Forrige nyhed
Energidepotet har meldt sin ankomst igen i år
Næste nyhed
Specialized Bicycles kommer til 12 timer i Jylland 2022