12 timer i Jylland - oversigtskort

Kære deltager af 12 timer i Jylland den 20. august i Viborg.

Vi glæder os til at byde dig og dit hold velkommen til dette års 12 timer i Jylland. Herunder har vi samlet praktisk information, som vi anbefaler, at du læser igennem.


Nummerudlevering

I infoteltet på pladsen - klik her for kort

Fredag kl. 16.00-20.00 i infoteltet på pladsen

Lørdag kl. 6.30-8.30 i infoteltet på pladsen

Husk at komme i god tid, da nogle parkeringspladser lukker efter kl. 07.00 pga. vejafspærring af Vinkelvej (lørdag d. 20. fra 07.00 - 21.00).

 

Nordisk Park
Vinkelvej
8800 Viborg

For parkering se vejledning - klik her for kort

All inclusive

Alle, der har bestilt all inklusive, kan hente/spise frit i madteltet og hente energidrik ved energidepotets stand. Du får udleveret energigel, når du afhenter dit start nr.

For alle all inclusive deltagere er der mulighed for omklædning og bad ved højskolen.

 

Teltplads

Der er åbent på pladsen for at aflevere telte mm. i dropzonen fra tirsdag d. 16. efter rutegennemgang t.o.m. lørdag kl. 07.00, hvor alle biler skal være ude af eventpladsen (opsyn med telte mm. er på eget ansvar og skal fastgøres). Der må opstilles telte i de markerede områder (camp oversigt).

Ankommer du/I efter dette tidspunkt, vil det ikke være muligt at køre til vores dropzone.

Benytter du vores dropzoner, er det vigtigt, at du ikke bliver holdene og spærrer for andre. Dropzonen benyttes kun til at droppe ting af, derefter skal køretøjet fjernes. Du må altså ikke parker i dropzonen.

Dropzoner:

A GUL rute: kan kun benyttes af køretøjer under 2 meter

B RØD rute: kan benyttes af alle.

 

Skiftezone

Gul pil: solo-kørers skiftezone. Der vil være opsat telte til let opbevaring af udstyr mm. Som solo kørere er det muligt at opstille telt på pladsen tættest ved skiftezonen.

Hvid pil: direkte ud på ny omgang.

Blå pil: skiftezone for alle kørere.

Målmåtten ligger før skiftezone og stopper din tid. Du kører derfor ind i skiftezonen som tidsneutral.  Når du har passeret det store 12 timer telt må næste holddeltager køre ud på ruten. Den ventende holddeltager venter i skiftezonen for alle.

HUSK: din tid stopper, når målmåtten passeres, og starter først igen oppe ved start-/målzonen. Holdet må kun have én rytter på ruten ad gangen, skulle der mod forventning blive startet før tid og tidssystemet måler to ryttere på ruten for samme hold, mistes omgangen.

Der vil være en “varslingsmåtte” ude på ruten, som giver besked 3-5 minutter før din makker ankommer til skiftezonen. Dette kan ses ved at klikke her.

OBS! Kl. 19.45 vil målmåtten være flyttet op til startportalen, og din tid vil først blive registreret når målmåtten passeres ved start-/målzonen. Det er herefter IKKE muligt at køre ud på ruten igen.

Hvis du ikke er ude på ruten, så hold afstand med din cykel til både start- og målmåtten (dette er for at undgå konflikter med systemet).

Parkering

Der er gratis parkering tæt på eventpladsen, og vi opfordrer til, at I kører flere samme eller tager cyklen, for at minimere parkeringsudfordringerne. Der vil være cykelparkering på eventpladsen for besøgende.

Følg vores p-kort nedenfor. Vinkelvej bliver spærret lørdag mellem kl. 07.00-21.00. Der er ingen parkering på pladsen og ingen parkering på Vinkelvej mellem Danhostel Viborg og Viborg Højskole fra kl. 07.00-21.00.

Der er mulighed for trailer parkering:

Program

Se hele programmet for eventen her.

Opførsel på ruten

Vi ønsker, at alle får en godt løb, og derfor appellerer vi til, at alle holder sig indenfor MTB-rutens markeringer og udviser god opførsel overfor hinanden, så vi sammen får en god dag.

Vis hensyn og hep på hinanden!